Sluit menu

Wellnessresort Leiden

Wellnessresort Leiden, een luxe sauna- en beautyresort op de 11e en 12e verdieping in het centrum van Leiden. Genieten van de vele sauna- en wellnessfaciliteiten waarbij het 'wow-gevoel' versterkt wordt door het fabuleuze uitzicht over de stad. Uniek in zijn soort en ongekend van allure. Ontspanning, luxe en comfort op uiterst hoog niveau.

Waarom kiezen voor één van de 6 Vitae Wellnessresorts

Persoonlijke service
Persoonlijke service
wij staan voor je klaar

Persoonlijke service is één van de kernwaarden van Vitae Wellnessresorts. Iedere dag staan onze medewerkers voor je klaar om jouw welverdiende saunadag zo aangenaam mogelijk en volledig naar jouw wens te laten verlopen.

A la carte genieten
A la carte genieten
van de menukaart

Bij Vitae Wellnessresorts tref je geen onbeperkte buffetten aan. Bij ons kun je kiezen van de uitgebreide menukaart en serveren wij jouw keuze bij je aan tafel. Bekijk de menukaart alvast online.

Badkleding-mag-dag
Badkleding-mag-dag
Dinsdag

In tegenstelling tot alle andere wellnessresorts hebben wij er bewust voor gekozen om een badkleding-mag-dag te introduceren. Het is op deze speciale dagen zowel met als zonder badkleding toegestaan de wellness te betreden. 

Unieke locatie
Unieke locatie
op de 12e verdieping

Wellnessresort Leiden is gevestigd op een unieke locatie: midden in het centrum van Leiden op de 11e en 12e verdieping. Hierdoor heb je vanuit vrijwel alle sauna- en wellnessfaciliteiten een fabuleus uitzicht over de stad.